Welkom op mijn website!

Algemene Voorwaarden

Artikel 1 – Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten Taartenfestijn! Prinsenbeek, KvK nummer 56805683, levert. Door een bestelling te plaatsten gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Taartenfestijn! Prinsenbeek.

 

Alle ontwerpen van taarten, foto’s en illustraties op de website zijn ontworpen door en eigendom van Taartenfestijn! Prinsenbeek en mogen niet zonder toestemming gebruikt worden.

 

Artikel 2 – Bestelling Plaatsen

Bestellingen kunnen geplaatst worden via email. De bestelling is definitief als Taartenfestijn! Prinsenbeek een bevestiging heeft gemaild. De taarten kunnen worden afgehaald op afspraak. Mocht de klant de afgesproken tijd onverwacht niet redden, dient de klant dit tijdig te laten weten. Wanneer de klant niets laat weten en u niet op de afgesproken tijd komt behoudt Taartenfestijn! Prinsenbeek zich het recht voor om het afhaaladres te verlaten en de taart te vernietigen. Taartenfestijn! Prinsenbeek zal uiteraard altijd proberen contact met de klant op te nemen, maar de klant is zelf verantwoordelijk voor het nakomen van de gemaakte afspraak.

 

Artikel 2.1 – Bestellingen Betalen

Totdat bestellingen volledig betaald zijn blijven de taarten/cupcakes eigendom van Taartenfestijn! Prinsenbeek. De betaling geschiedt gepast contant (voorkeur) bij afhalen of middels een betaalverzoek vooraf.

 

Artikel 2.2 – Bestelling Annuleren

Tot uiterlijk één week voor de afhaaldatum kan de bestelling kosteloos geannuleerd worden per mail. Het annuleren van een bestelling kan dus NIET via whatsapp, sms, facebook etc. Bij annulering van een opdracht binnen een week voor de datum worden de eventueel gemaakte kosten in rekening gebracht.

 

Taartenfestijn! Prinsenbeek is een eenmansbedrijf. Bij ziekte, familieomstandigheden of andere zwaarwegende privéaangelegenheden waardoor een opdracht niet door kan gaan wordt u zo snel mogelijk geïnformeerd. Taartenfestijn! Prinsenbeek is niet aansprakelijk, of verantwoordelijk voor het zoeken naar vervanging. Uiteraard zal Taartenfestijn! Prinsenbeek wel met u meedenken om een oplossing te vinden.

 

Artikel 3 – Prijzen

De prijzen op de website zijn inclusief BTW. De prijzen op de website kunnen afwijken van de prijzen in de offerte. Dit kan te maken hebben met verschillende vullingen, taartdecoraties, afwerkingen, meerwerk etc. De prijzen in de offerte zijn de juiste prijs.

 

Artikel 4 – Vervoer

Taartenfestijn! Prinsenbeek is niet verantwoordelijk te houden voor de invloed op het product van de vervoerscondities uwerzijds. Het is belangrijk dat u de taart op een platte ondergrond vervoert. Het algemene advies luidt; waterpas, op de vloer van de auto, bijv. voor of achter de bijrijdersstoel of in de kofferbak. Dit is de meest stabiele plek. Op schoot, bank of stoel, kan uw taart lelijk beschadigen, bijv. inzakken of verschuiven (ook aan de binnenkant).

Zorg tijdens het vervoeren voor een goed werkende airco.

 

Artikel 5 – Bewaren

Een taart dient in de koelkast bewaard te worden. Indien de taart is ingepakt met folie (t.b.v. vervoer) dan dient de folie voor het plaatsen in de koelkast verwijderd te worden. Bij het niet verwijderen van de folie zal de taart beschadigen door smelten. Bij voorkeur wordt de taart een half uur voor het aansnijden uit de koeling gehaald.

 

Is er een groot stuk taart over en wilt u dat niet meteen opeten? U kunt de taart tot drie maanden in de vriezer bewaren. Dek het aangesneden stuk taart af met (vershoud)folie. Doe de taart vervolgens in de taartdoor en doe daar een plastic zak omheen. Plaats de taart vervolgens in de vriezer. Het ontdooien van de taart dient altijd in de koelkast te gebeuren. Plaats de taartdoos met plastic zak en al in de koelkast. Verwijder na een half uur de plastic zak en laat de taart verder ontdooien tot aan consumptie van de taart.

 

Taartenfestijn! Prinsenbeek is niet verantwoordelijk te houden voor de invloed op het product van de bewaarcondities uwerzijds.

 

Artikel 5 Klachten

Ondanks zorgvuldig bereiden, kan het zijn dat de klant niet tevreden is over de bestelling van Taartenfestijn! Prinsenbeek. De klant dient dit direct of ten minste binnen 12 uur na levering schriftelijk door te geven aan Taartenfestijn! Prinsenbeek. Taartenfestijn! Prinsenbeek is niet verantwoordelijk voor het vervoer van de bestelling of de condities waarbij de bestelling bewaard wordt thuis of op locatie. De taart of cupcake dient bewaard te blijven om zo de klacht te kunnen aantonen. Taartenfestijn! Prinsenbeek zal in overleg met de klant haar best doen om met een passende oplossing te komen. Volledige restitutie van het aankoopbedrag kan nooit worden aangeboden, i.v.m. de gemaakte kosten.

 

Artikel 6 Privacy

Taartenfestijn! Prinsenbeek gaat zorgvuldig met de privacy van de klant om en garandeert de klant dat persoonlijke informatie vertrouwelijk behandeld wordt. Gegevens van de klant worden enkel en alleen gebruikt om de bestelling zo zorgvuldig mogelijk af te kunnen handelen.

 

Artikel 7 Rechten

Alle rechten van de foto’s zijn voorbehouden aan Taartenfestijn! Prinsenbeek. Door een bestelling te plaatsen bij Taartenfestijn! Prinsenbeek gaat u automatisch akkoord met de bovenstaande algemene voorwaarden.